Menu

24.75

Charcuterie voor 2 personen

Capocollo, salami, gerijpte gedroogde ham, Veluwse droge metworst, truffelpecorino, wijnpecorino, olijven en boerenbrood

11.25

Jámon Resèrva Batallé

gerijpte gedroogde ham (75gr.)

10.75

Pecorino

al Tartufo (50gr.) en Vignaiolo (50gr.)

10.75

Nachos, gegratineerd met kaas

met olijven, jalapeño, rode ui, zongedroogde tomaten, huisgemaakte avocadodip en crème fraîche

7.50

Gegratineerde Franse uiensoep

met tijm en rozemarijn

12.75

Rundercarpaccio

met Parmezaanse kaas, zonnebloempitten, rucola en truffelmayonaise

+4.75

supplement eendenleverkrullen

11.75*

Salade

van groene asperges, granaatappel, geroosterde amandelen en gegrilde halloumi met yoghurtdressing

7.50

Tomatensoep

met basilicum

13.75

Vistrio

Gambakroketje, rivierkreeftencocktail en zalmtartaar.

12.75

Koude huisgerookte zalm

met mierikswortelcrème en zoetzure rode ui en komkommerlinten

11.75

Salade caprese

Pomodori, gerookte mozzarella en verse pesto

9.75

Camembert fondue

Camembert uit de oven met tijm,  rozemarijn en geraspte knoflook

9.75

Steak van bloemkool

met knoflook, zongedroogde tomaten, rucola, kruiden gegratineerd met  mozzarella en barbequesaus

KLAAR OM TE VLAMMEN

Kom genieten van het lekkerste dat onze houtskoolgrill te bieden heeft. Voor de kleine en grote eter en makkelijk bij te bestellen.

 

Grote eter/ meer trek, kleine eter/ minder trek.
Bepaal uw eigen portionering.
Maak uw gerecht guller en bestel bij.

Gulle graef principe

logo_gg_2016
Maak uw gerecht guller en bestel bij: +3

 

GUL
18.75

GULLER
21.75

GULST
24.75

Kippendijsaté

Huisgemaakte satésaus naar beproefd recept

100 GR.

200 GR.

GULST

Gulle Graef Burger

Rucola, ui, augurk, tomaat, mosterdmayonaise, tomatenketchup en oude kaas

175 GR.

250 GR.

GULST


Maak uw gerecht guller en bestel bij: +3.50

GUL
22.75

GULLER
26.25

GULST
29.75

Spareribs

Geserveerd met cocktail- en knoflooksaus

1 RIB

1.5 RIB

GULST

Entrecote

200GR
24.75

300GR
32.75

400GR
39.75

Ribeye

250GR
28.75

350GR
39.75

Tournedos

200GR
29.50

Chateaubriand voor 2

 

Geserveerd met geroosterde seizoensgroenten.

Voor bovenstaande gerechten keuze uit;
Bearnaisesaus, romige Pepersaus, blauwschimmelkaassaus of Kruidenboter.

 

400GR
57.50

Bourgondische planken om te delen;

ribeye, entrecote en tournedos met gepofte knoflook, gerookt zeezout, geroosterde seizoensgroenten en diverse sauzen.

650GR
2-3 pers.
79.75

900GR
3-4 pers.
109.75

1200GR
5-6 pers.
149.75

GEWOON GUL

22.75

Warmgerookte zalmfilet

met geroosterde groenten en warme citroen-peterseliesaus

22.75

Gebakken zeebaarsfilet

met gegrilde groenten en romige rode pestosaus

18.75

Kipburger

met rode ui, komkommer, tomaat en rucola en licht pittige cocktailsaus

18.75

Bietenburger

met appel, feta, gefrituurde ui en tzatziki

19.75

Gepofte aubergine

gevuld met puntpaprika, tomaat, groene pepers, ui en feta

18.75

Ovenschotel Dordogne

varkensmedaillons met brie, zongedroogde tomaten en Bourguignonkruiden uit de oven

19.75

Truffelrisotto

met bospaddenstoelen, groene asperges en grof geraspte Parmezaanse kaas

GARNITUREN

5.75

Frites van zoete aardappel

met truffelmayonaise

4.50

Witlof met ham&kaas

uit de oven

4.50

Gemengde salade

met gekookt ei, croutons, tomaat, komkommer, rode ui en honingmosterddressing

4.50

Diverse groenten

van de houtskoolgrill

KINDERKAART

 

Voorgerechten

Nachos, gegratineerd met kaas, met crème fraîche € 4,75

Italiaans tomatensoep € 4,75

Carpaccio met Parmezaanse kaas, zonnebloempitten en truffelmayonaise € 12,75

Huisgerookte zalm € 5,75

Hoofdgerechten

Halve sparerib, met 2 koude sauzen € 8,50

Warmgerookte zalmfilet met verse groenten € 9,75

Kippendijsaté met satésaus € 8,50

Mac&Cheese, macaroni met kaas € 7,50

Hamburgertje met ketchup, sla, kaas en komkommer € 9,75

 

Nagerecht

Kinderijsje € 3,50

Dessertkaart

7.50

Dame blanche

vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

7.50

Karamelijs

met karamelsaus en crumble van Snickers

7.50

Limoencheesecake

met witte chocolade en frambozenijs

7.50

Sgroppino

van citroensorbetijs, een vleugje wodka en prosecco

7.50

Hazelnoot chocoladetaartje

met kokosijs (bereidingstijd 12 minuten)

7.50

Hangop

met crumble van bastognekoek en appelcompote