ZOALS U VAN ONS GEWEND BENT, KUNT U TIJDENS DE KERSTDAGEN ALL-IN DINEREN.
Wij serveren ons 3-gangen all-in menu waarbij u kunt kiezen uit 7 voorgerechten en 6 hoofdgerechten en tot slot
een feestelijk dessert met een kersttintje.
Op 24, 25 en 26 december werken we met twee zittingen.
De eerste zitting begint om 16:45 en eindigt om 19:30 uur.
De tweede zitting start om 20:00 uur.
ALL-IN MENU
€58,50 P.P.
Inclusief drankjes (pils van de tap, huiswijnen en frisdranken) tijdens het diner en een kopje koffie of thee na.
Speciaal voor de kinderen serveren we een driegangen keuzemenu voor €26,50 p.k.
Kerstmenu
Voorgerechten
Salade met gebakken wildsaucijs, appel en walnoten met frambozendressing
Romige bospaddenstoelensoep met Provençaalsekruidenolie
Spinaziesalade met krokant gebakken geitenkaas, pecannoten, perenchutney en balsamicodressing
Huisgerookte zalm met toast, mierikswortelcrème, zoetzure rode ui en komkommerlinten
Gegratineerde Franse uiensoep met tijm en rozemarijn
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, zonnebloempitten en truffelmayonaise
Alle voorgerechten worden geserveerd met vers afgebakken bruinbrood, aïoli en tapenade.
Hoofdgerechten
Hertenbiefstuk met geroosterde groenten en jus van kruidkoek +(€3,50)
Warmgerookte zalmfilet met verse kruiden en saffraan beurre blanc
Langzaam gaargerookte varkensrack van de grill met truffelvinaigrette
Gevulde portobello met zongedroogde tomaat en spinazie gegratineerd met mozzarella
Sparerib, 1 rib, met cocktail- en knoflooksaus
Graangevoerde Argentijnse Entrecote geserveerd met bearnaisesaus (200gr.) +(€4,50)
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een groentegarnituur en Crisper frites met huisgemaakte mayonaise.
We serveren Crisper frites met huisgemaakte mayonaise per tafel.
Dessert
Feestelijk kerstnagerecht van de Chef!