Kerst 2018

ZOALS U VAN ONS GEWEND BENT, KUNT U TIJDENS DE KERSTDAGEN ALL-IN DINEREN.

Wij serveren een 3-gangen keuzemenu waarbij u kunt kiezen uit 7 voorgerechten en 7 hoofdgerechten
en tot slot een feestelijk dessert met een kersttintje.

Op 25 en 26 december werken we met twee zittingen.
De eerste zitting begint om 17:00 en eindigt om 19.30 uur. De tweede zitting start om 20:00 uur.

ALL-IN MENU
€42,50 P.P.

Inclusief drankjes (pils van de tap, huiswijnen en frisdranken) tijdens het diner
en een kopje koffie of thee na.

Speciaal voor de kinderen serveren we een driegangen keuzemenu voor €19,50 p.k.

Kerstavond, 24 december, zijn wij geopend.
Op deze avond kunt u met uw tafelgenoten all-in dineren
of een keuze maken van onze aangepaste á la carte kaart

VOORGERECHTEN

Reebokpaté en croute met bosbessencompote, zuurkoolsalade en frambozendressing

Kreeftensoep met cognac, room en Noorse garnalen

Salade met gegrilde geitenkaas, falafel, rodelinzen en walnoten met balsamicodressing

Oosters gemarineerde zalm met rucola, veldsla en asperges

Salade van gebakken gamba’s, romanasla, quinoa, kerstomaatjes en croutons met citrusdressing

Gegratineerde Franse uiensoep met tijm en rozemarijn

Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, zonnebloempitten en truffelmayonaise

HOOFDGERECHTEN

Gebakken tamme eendenborst met bosbessendragonsaus

Simmentaler sukade, Flat Iron Steak geserveerd met bearnaisesaus (200gr.)

Hertenbiefstuk met rodeportsaus +(€2,50)

Melanzane Parmigiani, ovenschotel van aubergine, tomaat, courgette, paprika, knoflook, Parmezaanse kaas, basilicum, oregano en mozzarella

Warmgerookte zalmfilet met limoenmayonaise

Wildzwijnfilet met bospaddenstoelenroomsaus

Sparerib, 1 rib, met cocktail- en knoflooksaus

FEESTELIJK NAGERECHT

Combinatie van appelstrudel met kaneelsaus, schwärzwalder kirschtorte, crème brûlee, vanille-ijs en bosbessencoulis