Groepenkaart
Voorgerechten
Gravand Lax onder druk gemarineerde zalm ingemaakt in mosterd, zeezout, dille en zwarte peper
€11.75
Salade van geroosterde bloemkool kikkererwten, gegrilde little gem, perzik, quinoa, za`atar en tahinidressing
€9.75
Salade caprese, pomodori, gerookte mozzarella en verse pesto
€10.75
Caesar salade romanasla, gebakken kippendijfilet, gekookt ei, knoflookcroutons, Parmezaanse kaas, uitgebakken spek en ansjovismayonaise en mozzarella
€10.25
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, zonnebloempitten en truffelmayonaise
€11.75
Alle voorgerechten worden geserveerd met vers bruinbrood met aïoli en tapenade
Hoofdgerechten
Sparerib met cocktail- en knoflooksaus
€19.75
Kippendijsaté met huisgemaakte satésaus, atjar en kroepoek
€15.25
Rendang van Tempeh, smoorgerecht met kokos, kurkuma en oosterse kruiden met frisse atjar en witte rijst
€16.75
Argentijnse Rib-eye (200gr) met bearnaisesaus en kruidenboter
€24.75
Warmgerookte zalmfilet met kruidenkorst met saffraansaus en gegrilde groenten
€17.25
Cannelloni gevuld met duxelle van paddenstoelen en spinazie in truffelsaus met Parmezaanse kaas
€16.75
Alle hoofdgerechten serveren we met Crisper frites en mayonaise
Desserts
Gegrilde gemarineerde ananas met kokos-sorbetijs
€ 6.75
Dame blanche, vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
€6.75
Limoencheesecake met citroensorbetijs
€6.75
Sgroppino van cassissorbetijs, een vleugje schnapps en prosecco
€6.75
Plaats een reservering
ONLINE RESERVEREN
Klik op onderstaande knop om online te reserveren.
Telefonisch
Liever telefonisch reserveren? U kunt ons bereiken op 035 624 54 02
Per email
Heeft u speciale vragen of wensen? Ons mailen kan uiteraard ook, zo gul zijn wij dan ook wel weer! info@gullegraef.nl