
MAANDAG T/M ZONDAG €19,75
VOORGERECHTEN
HOOFDGERECHTEN
NAGERECHTEN
Dungesneden fricandeau met kappertjes, citroen, paprikapoeder en tonijnsaus
Ragout van kippendijen en paddenstoelen met bladerdeegenvelop
Bruschetta met in knoflook, olijfolie en Italiaanse kruiden gemarineerde tomaten en feta
Gambakroketjes (3 stuks) met citroenmayonaise
Tomatensoep met basilicumroom
Extra te bestellen; vers afgebakken brood met aïoli en tapenade €2.75 half/€4.75 heel
Hollandse biefstuk met paprikachutney en kruidenboter
Quesadilla met kidneybonen, maïs, tomaten, paprika en kaas met chilisaus en crème fraîche
Ovenschotel Dordogne, varkensmedaillons met zongedroogde tomaat, romige wittewijnsaus en brie uit de oven
Kipburger van de grill met briochebrood, sla, augurk, komkommer, rodeui en licht pikante Jack Daniels-saus
Huisgemaakte spaghetti met geknipte gamba`s, mosselen, inktvis en verse groente met basilicumolie
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met onze Crisper frites en mayonaise
Chocoladesoufflé met vloeibare kern (bereidingstijd 15 minuten)
Crème brûlée
Limoencheesecake met bosbessensaus
Grote soes met vanille-ijs, advocaat, chocoladesaus en slagroom
Walnotenijs met gekarameliseerde walnoten en Kahlua-saus
Koffie of thee i.p.v.dessert

MA T/M ZO €19.75
Voorgerechten (5.75 in combinatie met de à la cartekaart)
Dungesneden fricandeau met kappertjes, citroen, paprikapoeder en tonijnsaus
Ragout van kippendijen en paddenstoelen met bladerdeegenvelop
Bruschetta met in knoflook, olijfolie en Italiaanse kruiden gemarineerde tomaten en feta
Gambakroketjes (3 stuks) met citroenmayonaise
Tomatensoep met basilicumroom
Extra te bestellen; vers afgebakken brood met aïoli en tapenade €2.75 half/€4.75 heel
Hoofdgerechten (13.25 in combinatie met de à la cartekaart)
Hollandse biefstuk met paprikachutney en kruidenboter
Quesadilla met kidneybonen, maïs, tomaten, paprika en kaas met chilisaus en crème fraîche
Ovenschotel Dordogne, varkensmedaillons met zongedroogde tomaat, romige wittewijnsaus en brie uit de oven
Kipburger van de grill met briochebrood, sla, augurk, komkommer, rodeui en licht pikante Jack Daniels-saus
Huisgemaakte spaghetti met geknipte gamba`s, mosselen, inktvis en verse groente met basilicumolie
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met onze Crisper frites en mayonaise
Nagerechten (4.50 in combinatie met de à la cartekaart)
Chocoladesoufflé met vloeibare kern (bereidingstijd 15 minuten)
Crème brûlée
Limoencheesecake met bosbessensaus
Grote soes met vanille-ijs, advocaat, chocoladesaus en slagroom
Walnotenijs met gekarameliseerde walnoten en Kahlua-saus
Koffie of thee i.p.v.dessert