3 gangen keuze menu

MA T/M DO €14.75 – VRIJ T/M ZO €16.75


 

VOORGERECHTEN

(€4,50 in combinatie met de à la cartekaart)

HOOFDGERECHTEN

(€10,50 in combinatie met de à la cartekaart)

Nagerechten

(€4,50 in combinatie met de à la cartekaart)

Dungesneden fricandeau met kappertjes, citroen, paprikapoeder en tonijn saus

Ragout van kippendijen en paddenstoelen met bladerdeeg-envelop

Bruschetta met in knoflook, olijfolie en Italiaanse kruiden gemarineerde tomaten

Yakitori spiesjes van kippendijen met wokgroenten en teriyakisaus

Gambakroketjes (2 stuks) met citroenmayonaise

Italiaanse tomatensoep met basilicumroom

Vers afgebakken brood met aïoli en tapenade €2.75 half/€4.75 heel

Gekonfijte eendenbout met stoofpeertje en sinaasappelsaus

Kaasfondue met brood en diverse dippers (per twee personen te bestellen)

Balinese wok van gemarineerde kip, groenten, noedels en hoisinsaus

Kipburger van de grill met briochebrood, sla en licht pikante Jack Daniels BBQ-saus

Geknipte gamba`s met Piri Piri olie en verse pasta

Ovenschotel Dordogne, varkensmedaillons met zongedroogde tomaat,
romige wittewijnsaus en brie uit de oven

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise

Chocoladesoufflé met vloeibare kern (bereidingstijd 10 minuten)

Flensje met saus van sinaasappel en licor 43

Limoencheesecake met bosbessensaus

Apfelstrudel met vanille-ijs en kaneelsaus

Crème brûlée

Koffie of thee i.p.v.dessert