Bel om te reserveren: 035 624 5402

Luxe all-in menu

ALL-IN 42.50 P.P.

TUSSENGERECHTEN +/+ 7.50 PER GERECHT

VOORGERECHTEN

Reebokpaté en croute met bosbessencompote, zuurkoolsalade en frambozendressing

Salade van gebakken gamba’s, romanasla, quinoa, kerstomaatjes en croutons met citrusdressing

Gegratineerde Franse uiensoep met tijm en rozemarijn

Salade met gegrilde geitenkaas, falafel, rodelinzen en walnoten met balsamicodressing

Lichtgerookte Oosters gemarineerde zalm met rucola, veldsla en asperges

Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, zonnebloempitten en truffelmayonaise

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers afgebakken brood met aïoli en tapenade

TUSSENGERECHT

Kaasplateau van vier soorten kaas met vijgencompote, Pedro Ximénesstroop en walnoten

HOOFDGERECHTEN

Wildzwijnfilet met bospaddenstoelenroomsaus

Gebakken tamme eendenborst met bosbessendragonsaus

Tajine van wortel, courgette, tomaat, aardappel en Marokkaanse specerijen met couscous en yoghurtdip geserveerd met pide

Simmentaler sukade, Flat Iron Steak geserveerd met bearnaisesaus

Warmgerookte zalmfilet met paksoi, peultjes, puntpaprika,  aardappelpuree en limoenmayonaise

Spareribs met cocktail- en knoflooksaus

Alle hoofdgerechten serveren we met frites, mayonaise en salade

GRAND DESSERT

Combinatie van appelstrudel met kaneelsaus, schwarzwälder kirschtorte, crème brûlée, vanille-ijs en bosbessencoulis